CORONA TWEEDE WALSTRAAT

CORONA TWEEDE WALSTRAAT Grillroom - Schotels - Broodjes

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 280 beoordelingen
17 jan 2021 om 20:44 Snelle levering! Eten was alleen niet zo
17 jan 2021 om 17:47 Het eten was weer top! Jammer dat de bezorging 20 minuten langer duurde dan was vermeld, maar fijn dat ze dit na de beloofde 40 minuten wel even lieten weten :)
30 dec 2020 om 4:43 Was lekker, ze waren alleen de saus vergeten maar dat is ook niet het eind van de wereld
27 dec 2020 om 20:21 Slecht eten
23 dec 2020 om 20:54 heel vriendelijk en leuk om te merken dat ik werd herkent en de bezorger zei dat ze me misten omdat ik daar normaal na het uit gaan nogal eens kom
13 dec 2020 om 7:28 Erg lekker, snelle levering en aardige mensen!
8 dec 2020 om 12:08 Eten was heel snel geleverd, erg lekker en nog helemaal warm.
25 nov 2020 om 23:41 - Frikandel: koud - Durum doner: bittere vieze smaak, koud en taai. - Whiskysaus: waterig en twee sauzen vergeten. - Bakje salade: natte gele drek van dagen oud. - Friet: redelijk maar ook koud. - Wachttijd: bijna 2 uur. Conclusie: ERBARMELIJK
25 nov 2020 om 19:59 Deze döner tent heeft na 2 uur wachten een walgelijk gore zak vreten afgeleverd. Het beetje döner op mijn droge broodje was koud en smaakte aangebrand. De groente was bruin en bedorven en ik moest €17 aftikken. Nog nooit zoiets smerigs te eten gehad, bah!
22 nov 2020 om 11:54 Het was erg jammer dat de berenklauw totaal zwart, aangebrand was en de ui verschrompeld. Bovendien een gemiste kans dat ze deze telefonische klacht vervolgens niet hebben kunnen oplossen.
21 nov 2020 om 13:25 Mijn pizza was helaas koud na meer als een uur wachtte, tomaat op het broodje wat gevraagd was niet te doen ivm allergie. Shoarma was koud.. Last minute snel de telefoon niet oppakken. Echt slechte ervaring
21 nov 2020 om 12:24 Wollah als je hier besteld ben je een kkr mogool €20 euro besteld aan drinken en doet kkr gierig voor olijven op de pizza margerita kkr gierige kkr turk